Om mig

Senast uppdaterad

23 februari 2020

Det här är jag

 

Jag har gått genom en labyrint sen jag var ett barn. Med svåra tunga upplevelser. Och inte ett välkommet barn. Men alltid vetat att något större finns som jag men ej andra såg och kände. Vuxna runt mig sa att jag hade livlig fantasi o att jag ljög o blev straffad för när jag berättade om det vackra som var äkta för mig! Såg redan då genom illusionerna . Men jag tystnade o stängde av o gick in i en utåtagerande bubbla, men den jag skadade och sårade var mig själv. Tog på mig skuld och skam för det andra gjorde och sa med och om mig!

 

Under många år har jag jobbat med mig själv och nu är jag trygg i den jag är och i min gåva, fast vägvalen varit många o trånga, ibland återvändsgränder! Efter många års inre arbete och utrensningar med mig själv med hjälp och stöttning av bla Pernilla på Avalon healingcenter. Jag har valt från mitt❤️att ta tillbaka min kraft, min gåva och erkänna mina älskade ljusvarelser som visar min väg som ljusarbetare, också för att min uppgift är att hjälpa er som kommer till mig. Både andligt och med kinesiologins kunskap som går hand i hand.

 

Hjärtat❤️visar vägen o mina fötter är förankrade med jorden o dess kraft o ljuset o Änglarna från ovan. 👼✨. Personlig och andlig utveckling har sedan dess varit en stark drivkraft som berikat mitt liv med många nya sidor. Att våga utforska min inre värld har bidragit till att jag vidgat mina perspektiv samt funnit många nya upptäckter av mig själv. Genom bearbetning av känslor, tankar och mönster har jag lyckats att identifiera mina styrkor och svagheter. Denna medvetenhet har ökat min förmåga och vilja att vidareutveckla, förstärka och lyfta fram de sidor inom mig som är unika samt acceptera, belysa, förstå och förändra det till kunskap och medkänsla till andra med liknade upplevelser och att få dessa att förstå sin resa och sin inre kraft och få ett inre lugn.

 

Låt det bli den största gåva du fått och har tillgång till som just är att skapa ditt liv!                   

 

Du är livet❤️                       

Välkommen till mig på ”Berör dig” Marlene🤗❤️

 

Du når mig på: marlene@berordig.se eller mobilnr: 073-742 00 10

Copyright Berör dig inre kraft och harmoni 2014 - 2020