Hypnosterapi

Senast uppdaterad

23 februari 2020

Hypnosterapi

Vad är hypnos?


Hypnos är ett tillstånd av mentalt fokus, inre koncentration och uppmärksamhet. Det framkallas genom en serie instruktioner som hjälper dig att nå det hypnotiska tillståndet. Tillståndet är naturligt du är i det varje dag utan att tänka på det precis när du ska somna, just tillståndet mellan sömn och vakenhet där är du i hypnosen. Hypnosen är också en process som ökar kommunikationen mellan din kropp och ditt undermedvetna sinne. När du är i det hypnotiska tillståndet så blir du mer uppmärksam och fokuserad vilket ger dig en ökad kontroll över det du vill ha hjälp med.

I hypnos går du förbi och släpper det kritiska, analytiska och rationella tänkandet som utförs i ditt väldigt begränsade medvetna sinne. Det bidrar till att du blir du mer öppen och mottaglig för förslag, så kallade suggestioner, som då lättare accepteras av ditt kraftfulla undermedvetna sinne. För det är i ditt undermedvetna sinne som du upplever alla känslor. Och du kan släppa kontrollen på det som tynger dig eller ev, beroenden och mönster du vill bli av med. Där finns också alla dina tidigare upplevelser lagrade som i en gigantisk databas. Vi behöver inte veta allt men vi behöver inte heller bära med oss vissa händelser eller påhopp som öppna sår i oss. Under hypnos kan vi göra ett avslut på beroenden och svek och skam och rädslor ett fantastiskt tryggt redskap till välmående!

Nyfiken??

Boka en tid eller sänd en fråga till marlene@berordig.se

 

Hur lång är en session?


En session är vanligtvis mellan 75-120 min.

Pris 1200 kr.  


Se gärna till att du har möjlighet till att vara lite på egen hand efter sessionen.

Det är mycket som händer i både kroppen & i sinnet så det är viktigt att du ger dig själv tid till återhämtning & lite bara varakänsla. Tänk kärlek & respekt till dig själv!


Du är viktigast i ditt liv!

Välkommen Marlene

Copyright Berör dig inre kraft och harmoni 2014 - 2020